Bart Staes

Hosted by:

Genre:

  • medewerkers

Dagelijks werk : telecom
Horoscoop : Weegschaal
Geboortedatum : 21/10/1981
Geboren : Lokeren
Woonachtig : Lokeren

12 stielen, veertien ongelukken. En toevalligheden. Beter kan je mijn radioloopbaan niet omschrijven. Voor mijn tijd bij Axiradio heb ik een verschillend aantal hobbies geprobeerd. Maar niets is te vergelijken met die microbe van het radiomaken.

Ergens midden 2004 las ik op de website dat er nieuwe radiostemmen werden gezocht. Na een aantal stemtesten en een paar maand voorbereiding stond Hitstraat 40 op punt en konden we in september 2004 on air gaan, elke zaterdag. Een heuse hitparade. Eigen aan de vrije radio is dan weer dat we niet altijd konden volgen met de nieuwe nummers, Een omvorming later werd dit meer een middagprogramma, met de klassieke rock als uitgangspunt en een aantal faits divers als slagroom. Voetbalverslaggeving tijdens een aantal thuiswedstrijden, daar heb ik er ook een aantal van op mijn palmares staan.
Even herbronnen na de restyling, en een zondagmiddagprogramma werd geboren. Gestoeld op Hitstraat 40, gebouwd op niets dan hits.Rond September 2007 veranderde ik van job, en ging ik naar Brussel wonen en werken. De afstand naar Lokeren werd te groot, en een tijdelijk afscheid werd permament. Axiradio bestond bij mijn terugkomst nog enkel als website. Maar een radiomicrobe? Daar is niets tegen opgewassen!
Bart

Schedule

  • Wednesday - 9:00 am - 10:00 am Encore Presentation
  • Wednesday - 6:00 pm - 7:00 pm Encore Presentation

Playlists

Blog Posts

    Leave A Response »