Dirk De Vlaming

Hosted by:

Genre:

  • medewerkers

Dagelijks werk : Systeem en netwerkbeheerder + zaakvoerder van Roels Computers en zelfstandig dj (eigen installaties)
Horoscoop : Leeuw
Geboortedatum : 21/08/1966
Geboren : Zele
Woonachtig : Zele

Dirk de Vlaming, geboren op 21 augustus 1966 in Zele (België / Oost-Vlaanderen) met het radiovirus dat nooit kon genezen worden, zowel als radiodj en zendamateur begon ik mijn eerste stappen in de radiowereld te zetten op 2 september 1981, op 15 jarige leeftijd bij toenmalige vrije radio in Zele. Vader was de bedenker van de naam (tja…).

Daar heb ik enkele jaren radio gemaakt en mijn jong leven doorgebracht; elke vrije minuut ging naar de radio tot groot jolijt van mijn ouders. Later begon het gras aan de andere kant van de heuvel steeds groener te worden en konden we beginnen bij LORA in de Brugstraat, en nog later passeerden de zenders Horizon, Onyx en Fm Stekene, DePIVo, Liberty in Waasmunster, Radio Orlando in Berlare, Topradio, mango Dendermonde en Radio Contact St.Niklaas + Lokeren en Zele, de revue. Contact St.Niklaas en Lokeren werden dan later CBS en ABC waar ik ook Alan B. leerde kennen en nog een paar andere radiorotten. Voor sommigen was het een weerzien en voor anderen een aangename kennismaking.

Tijdens de legerdienst waren het dan weer syndicated radioshows voor een heel pak radiostations (voornamelijk in het Limburgse…mmm zou ik te traag spreken misschien?)

In 2007 stichtte ik RBS.

Radio… het is er altijd geweest en zal er ook wel altijd zijn zekers ? Maar het heeft wel een ferme evolutie doorgemaakt. Vinyl, cassettes,… zijn vervangen door de computer.

Maar ik zal wel mijn uitspraak blijven herinneren die ik deed op een vergadering van de radioreünie van 8 maart 2012 in de Quality in Zele : “en als we nu eens gaan uitzenden tijdens een evenement” ?  Wie had gedacht dat het zootje ongeregeld van toen allemaal volmondig  ja tof gingen zeggen !

Grijs was ik niet maar nu met dit zootje ongeregelden… 😉

Schedule

  • Saturday - 9:00 am - 10:00 am Encore Presentation
  • Sunday - 9:00 am - 10:00 am Encore Presentation

Playlists

Blog Posts

    Comments are closed.