Dirk Baete

De Vliegende reporter

Scheduled on

MAANDAG 10:00 11:00
DINSDAG 10:00 00:00
WOENDAG 10:00 00:00
DONDERDAG 10:00 00:00

De Vraag van vandaag ?

Tagged as: , , ,
Onze vliegende reporter.
De man van "De Vraag Van Vandaag".
Medewerker, sidekick bij Helemaal Regionaal op zondag.

 


OVER DIRK

Hij werd geboren op 6 maart 1960.
Dirk ging naar school en haalde zijn master in de Elektriciteit met een specialiteit voor motoren, dynamo’s en alternatoren maar kwam uiteindelijk zoals het veelal gebeurt ergens heel anders terecht bij De Hartogh NV en werkt nu als internationaal ADR-vrachtwagenbestuurder waar hij dagelijks met gastanks op de baan is. Buiten zijn taak als chauffeur is hij ook mentor en opleider binnen deze firma.

Vanaf zijn zeventiende levensjaar was hij ook al on-the-road met zijn discobar en ook veel studio-ervaring opgedaan met een lokale band. Later heeft hij nog belichting gedaan bij muziekgroepen en zelfs de opstart meegemaakt van het popblad BACKSTAGE.

Music all the way dus en al heel vroeg beet de radiomicrobe en begon hij met radio te maken bij Radio Horizon in Stekene, later bij Radio Lora in de Brugstraat in Lokeren om uiteindelijk bij Exact (Contact) in Zele terecht te komen. Nadien volgde een tijd van radioloze dagen tot hij op de Lokerse feesten de radiocaravan van RBS tegen kwam en ook meteen heel wat collega’s van vroegere stations tegen.


Read more

RBS.NET

RBS ONLINE BELUISTEREN

Current track
TITLE
ARTIST