Gerry Baekelandt

Hosted by:

Genre:

  • medewerkers

Dagelijks werk : Preventieadviseur niveau 2 – Projectleider bij firma De Schaepmeester bvba.
Firma is gespecialiseerd in het leggen van ondergrondse leidingen zoals Telecom kabels, gas, water, elektriciteit.
Plaatsen van KVD en ROP Telecom kasten, alle laswerken en gestuurde boringen.

Horoscoop : stier
Geboortedatum : 26/04/1962
Geboren : Hamme
Woonachtig : Moerzeke (in mijn hol van Pluto).

Ik ben meestal een man van weinig woorden, tenminste zonder micro  maar als ik dan ook al iets zeg, is het er dikwijls boenk op, enfin, kan het niet laten en het is een ziekte vrees ik waar geen enkele pil op de markt voor genezing kan zorgen.

Moet een jaar of 15 geweest zijn toen ik mijn eerste CB toestel aanschafte, antenne op het dak en ik was vertrokken met allerlei illegale praktijken. Op die manier heb ik toen Alain leren kennen die ook in Hamme woonde. Het duurde dan ook niet lang of het zootje begon serieus uit de hand te lopen.
Je moet maar eens op zo een sigma 2 van Avanti 500 Watt steken als uw geburen naar de voetbal aan het kijken zijn. Heel tof en zoals ik al zei, kan het niet laten.
Ben altijd ne krak geweest in dingen doen die der absoluut over gingen, soitte, het is spannend, opwindend en vooral stresserend voor anderen.

Mijne maat in de Broekstraat (Peter de Vries) was ook een “specialeke” op dat gebied en de rest kun je lezen in zijn verhaal want ben een beetje op dezelfde manier en op hetzelfde tijdstip bij Aksent begonnen onder de naam Gerry Peeters. Later zou dit Barry van der Meert worden omdat ik enkel naamjingles had bemachtigd van iemand die ze niet meer nodig had, begrijp je. (innige deelneming)
In het begin was het enkel in het weekend te doen maar al snel verhuisde ik naar 6 – 9 in de week, wat ik enkele jaren heb vol gehouden.

Onze vriend Charly en MJ konden der vaak niet mee lachen maar die inbeslagnames waren wel spannend maar belachelijk want 3u later waren we al terug aan het uitzenden.  Ik heb er drie meegemaakt en dat is pas nostalgie beste vrienden.

Later werd Aksent radio Contact en dat vond ik toch wel een beetje een vergissing.
Nog later moesten we beginnen spelen volgens playlisten en als dj werden uw vrijheden letterlijk  aan banden gelegd.
Sorry maar deze maatregelen waren teveel van het goeie en het feit dat ik daar werkelijk vierkant mijn kl…… aan veegde bracht mij ook vaak op de rand met soms ambras. Er mag of moet een format zijn maar als je letterlijk alle dagen dienen bullshit en op voorhand besliste nummers van Contact moest draaien was het er over.

Of ik het verder had kunnen schoppen weet ik niet, heb immers niet echt geprobeerd want na de radio Vlaanderen onveilig maken met kleuren op de rug was ook wel een plezante hobby, als je dit er een kunt noemen tenminste.
Het was zo een beetje als illegale radio, alleen werd je zelf als mens in beslag genomen.
Ik denk het wel en nu ben ik klaar voor het nieuw avontuur dat ongetwijfeld zal komen via evenementenradio RBS.

Andere avonturen zal ik zeker niet mijden.
Lets ROCK met het eerste uur.

Groeten,

Gerry

Schedule

  • Saturday - 10:00 am - 12:00 am Encore Presentation
  • Monday - 8:00 am - 10:00 am Encore Presentation

Playlists

Blog Posts

    Comments are closed.