VRIJDAG

Peter Vervaet

06:00VRIJDAG

Sidetrack

06:00VRIJDAG

Peter Vervaet maakt op maandagavond Sidetrack. Iets minder mainstream en meer in de richting van "alternatief" al is die term misschien nu net wel iets te alternatief maar we hebben gewoon geen alternatief voor dit muzikaal alternatief.

Learn more

Wies Wiedema

08:00VRIJDAG

Schip Magdalena

08:00VRIJDAG

Wies Wiedema en de Tempel Der Hits is een programma met de nadruk op oldies, pop-cornoldies en er staat altijd een patrijspoort open richting het zeezenderverleden. Elke werkdag behalve op woensdag.

Learn more

Guy De Prater

10:00VRIJDAG

diamonds

10:00VRIJDAG

Guy werkte al eerder voor radiostations zoals RKB (Contact Klein Brabant) maar hij maakte ook syndicated radioprogramma's voor verschillende omroepen. Je [...]

Learn more

Geert De Knudt

13:00VRIJDAG

koffie bij het werk

13:00VRIJDAG

Bijzonder boeiende radio tijdens je namiddag. Een knipoog met feiten en weetjes over deze dagĀ en bovenal de heerlijkste muziekmix bij de koffie en het werk. We zijn elke werkdag samen bij RBS!

Learn more

Denny De Maesschalck

16:00VRIJDAG

old phone

16:00VRIJDAG

Denny is nieuw in radioland. Hij is van Uitbergen en heeft nog nooit radio gemaakt dus was een opleiding vanaf nul noodzakelijk. Hij zit live in je radio. In het dagelijks leven is hij postbedeler in Berlare bij tante Bpost.

Learn more

Johan Piryns

20:00VRIJDAG

funk en soulshow

20:00VRIJDAG

Johan Piryns is een allround radiomaker en voor RBS maakt hij exclusief zijn programma The SOUL & FUNK SHOW of kortweg zoals wij in de wandelgangen zeggen: "FSS".  

Learn more
Current track

Title

Artist