DINSDAG

Peter Vervaet

06:00DINSDAG

Sidetrack

06:00DINSDAG

Peter Vervaet maakt op maandagavond Sidetrack. Iets minder mainstream en meer in de richting van "alternatief" al is die term misschien nu net wel iets te alternatief maar we hebben gewoon geen alternatief voor dit muzikaal alternatief.

Learn more

Guy De Prater

10:00DINSDAG

diamonds

10:00DINSDAG

Guy werkte al eerder voor radiostations zoals RKB (Contact Klein Brabant) maar hij maakte ook syndicated radioprogramma's voor verschillende omroepen. Je [...]

Learn more

Geert De Knudt

13:00DINSDAG

koffie bij het werk

13:00DINSDAG

Bijzonder boeiende radio tijdens je namiddag. Een knipoog met feiten en weetjes over deze dagĀ en bovenal de heerlijkste muziekmix bij de koffie en het werk. We zijn elke werkdag samen bij RBS!

Learn more

Wies Wiedema

17:00DINSDAG

Schip Magdalena

17:00DINSDAG

Wies Wiedema en de Tempel Der Hits is een programma met de nadruk op oldies, pop-cornoldies en er staat altijd een patrijspoort open richting het zeezenderverleden. Elke werkdag behalve op woensdag.

Learn more

Johan Piryns

17:00DINSDAG

funk en soulshow

17:00DINSDAG

Johan Piryns is een allround radiomaker en voor RBS maakt hij exclusief zijn programma The SOUL & FUNK SHOW of kortweg zoals wij in de wandelgangen zeggen: "FSS".  

Learn more

ALL TIME BLUES

20:00DINSDAG

blues

20:00DINSDAG

Alltime Blues met Marc Dumesnil en Walter Vervaet.

Learn more

Bart Staes

22:00DINSDAG

theater

22:00DINSDAG

Woensdagavond krijgt Bartje twee uur speeltijd. Eigenzinnig als hij is probeert hij ergens toch de grenzen van de zinnigheid te respecteren.

Learn more
Current track

Title

Artist