ADVERTEREN

REGIONALE RADIO

Door de erkenning als regionale omroep is de situatie veranderd en kan je vanaf nu reclame boeken bij RBS als regionale zender of bij de evenementenradio als u enkel geïnteresseerd bent in tijdelijke, kortstondige sponsoring/reclame voor uw handelszaak of diensten. Voor meer langdurige reclame verwijzen we u graag door naar onze regionale zender die met drie antennesites in uw regio de grootste is en de enige ook met drie antennes. Al de andere erkenden beschikken over 1 tot 2 antennesites waardoor hun zendregio ook kleiner is.
Als je rekening houdt met het gegeven dat wij prijzen hanteren als een station met 1 zender, zijn we in feite de goedkoopste uit de regio. We kunnen dit doen dankzij de logistieke steun van de gemeenten Zele, Berlare en de watermaatschappij van Dendermonde  “Farys” waardoor onze onkosten beperkt worden en dit niet hoeven door te rekenen aan u als handelaar.

Meer informatie nodig?

Bel gerust onze reclamevertegenwoordiger HANS DEMONDT op 0477 / 030.050 of mail hem op radioreclame@rbs-radio.be

 

EVENEMENTENRADIO

in de radiocaravan

Elk jaar opnieuw luisteren heel wat mensen, tijdens de Lokerse feestweek naar RBS als evenementenradio. RBS geeft dan naast veel muziek ook specifieke informatie omtrent de groepen die optreden op de Lokerse Feesten en Fonne Feesten. Sinds 2014 is daar een extra editie bijgekomen waardoor we wel uniek zijn in België als evenementenradio. Waar de anderen onder hun kerktoren blijven zitten heeft RBS bij wijze van spreken meer dan één kerktoren. RBS was in 2014  dan ook al een beetje RopaRunRadio want gemeente Zele huurde RBS in voor de verslaggeving op de radio en het marktplein. Overal in de gemeente konden wijkcomité’s muziekinstallaties op de radio aansluiten en zo op de hoogte zijn en blijven van de stand van zaken op Roparun waar Zele al 10 jaar met succes in participeert. RBS eventradio staat nu al zijn 4de jaar op die evenement en fungeert daarbij als mediaplatform voor de gemeente. Promotioneel was dit een buitenkans hebben er veel handelaars begrepen.

RBS-EVENTRADIO is dus het ideale medium om je producten, diensten of activiteiten kortstondig onder de aandacht te brengen via sponsoring. Er zijn verschillende mogelijkheden: een reclamespot die meermaals uitgezonden wordt op de radio, sponsorvermeldingen, een spandoek aan de mobiele studio , op de affiche,…

Wil je er ook nog bij horen, reageer dan snel want er is al sponsoring mogelijk vanaf 50 euro!

Bel gerust onze sponsorvertegenwoordiger DIRK VAN DE VELDE  op 0486 / 507.046 of mail hem op sponsoring@rbs-radio.be

 RBS REGIONAAL

RBS ONLINE BELUISTEREN

Current track
TITLE
ARTIST