ADVERTEREN

REGIONALE RADIO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adverteren doe je bij de grootste uit de regio met een bereik in het Waasland, Dender en Schelderegio.

Wij zijn de enige met DRIE radiofrequenties in deze regio en zenden sinds 1 februari 2022 uit op de provinciale Dab+ OVL via kanaal 10C waardoor uw reclame in bijna de hele provincie te horen is.

​Radio is overal, thuis op het werk, in de auto of in de winkel. Het zapgedrag bij radio is zeer laag, ook tijdens het reclameblok blijft men luisteren.

Door onze brede en relaxte muziekmix bereikt u bij RBS de breedst mogelijke doelgroep, die tussen 30 en 65 jaar. Radioreclame is véél goedkoper dan de meeste handelaars denken. Het effect van radioreclame is dan ook een pak groter dan de gedrukte media die dan in de papiermand belanden.

Wilt u werken aan de naamsbekendheid van uw zaak of onderneming? Pakt u uit met een interessante promotie of actie? Wilt u vooral regionaal scoren en veel mensen in onze uitzendregio bereiken? Kies dan voor een reclamespot op RBS en RBS GOLD ons tweede radiostation voor de iets oudere luisteraar met een gekende muziekmix van 1955 tot 1985.

Door de erkenning als regionale omroep is de situatie veranderd  sinds 2017 en kan je vanaf nu reclame boeken bij RBS als regionale zender of bij de evenementenradio als u enkel geïnteresseerd bent in tijdelijke, kortstondige sponsoring/reclame voor uw handelszaak of diensten op evenementen.

Voor meer langdurige reclame verwijzen we u graag door naar onze regionale zender die met drie antennesites in uw regio de grootste is en de enige ook met drie antennesites. Al de andere erkenden beschikken over 1 tot 2 antennesites waardoor hun zendregio ook kleiner is of zou moeten zijn als ze conform hun zendmachtiging uitzenden.

Als je rekening houdt met het gegeven dat wij alleen prijzen hanteren als een station met 1 zender, zijn we in feite de goedkoopste uit de regio voor een station van die omvang. We kunnen dit doen dankzij de logistieke steun van de gemeenten Zele, Berlare en de watermaatschappij van Dendermonde  “Farys” waardoor onze onkosten beperkt worden en dit niet hoeven door te rekenen aan u als handelaar. Ook de lokale overheid gelooft in RBS!

Meer informatie nodig?

Bel gerust onze reclamevertegenwoordiger HANS DEMONDT op 0477 / 030.050 of mail hem op radioreclame@rbs-radio.be

 

EVENEMENTENRADIO

in de radiocaravan

Elk jaar opnieuw luisteren heel wat mensen, tijdens de Lokerse feestweek naar RBS als evenementenradio.

RBS geeft dan naast veel muziek ook specifieke informatie omtrent de groepen die optreden op de Lokerse Feesten en Fonne Feesten. Sinds 2014 is daar een extra editie bijgekomen waardoor we wel uniek zijn in België als evenementenradio.

Waar de anderen onder hun kerktoren blijven zitten heeft RBS bij wijze van spreken meer dan één kerktoren. RBS was in 2014  dan ook al een beetje RopaRunRadio want gemeente Zele huurde RBS in voor de verslaggeving op de radio en het marktplein en sinds 2021 komen we ook naar buiten als Daknam Radio.

Overal in de gemeente konden wijkcomité’s muziekinstallaties op de radio aansluiten en zo op de hoogte zijn en blijven van de stand van zaken op Roparun waar Zele al 10 jaar met succes in participeert. RBS eventradio staat nu al zijn 4de jaar op die evenement en fungeert daarbij als mediaplatform voor de gemeente. Promotioneel was dit een buitenkans hebben er veel handelaars begrepen.

RBS-EVENTRADIO is dus het ideale medium om je producten, diensten of activiteiten kortstondig onder de aandacht te brengen via sponsoring. Er zijn verschillende mogelijkheden: een reclamespot die meermaals uitgezonden wordt op de radio, sponsorvermeldingen, een spandoek aan de mobiele studio , op de affiche,…

Wil je er ook nog bij horen, reageer dan snel want er is al sponsoring mogelijk vanaf 99 euro!

Bel gerust onze sponsorvertegenwoordiger Guy Van Der Herten op 0476/87.52.58

 

MOBIELE STUDIO OF DISCOBAR?

Opendeurdag, feesten, braderijen,… en we komen graag langs met de mobiele studio voor live uitzendingen van bij u of met de mobiele discobar om uw feest te verzorgen.

Voor meer info bel je naar Dirk (0475/85.70.27)

 


Algemene voorwaarden RBSCurrent track

Title

Artist