ZONDAG

HITSTORIES

09:00ZONDAG

old men with headphone

09:00ZONDAG

Elke zondagochtend vertelt kristof je tussen 9 en 10 uur interessante weetjes over een bepaalde track. Luisteren en je bent weer helemaal bij.

Learn more

10:00ZONDAG

Regionale informatie en interviews met lokale helden en bezige bijtjes.

Learn more

Film en Tv-tips

13:00ZONDAG

film en tv

13:00ZONDAG

Film en Tv-tips op zondag .  

Learn more

Stef Thielemans

14:00ZONDAG

antwerpse parels

14:00ZONDAG

Stef Thielemans is afkomstig uit Antwerpen,met een muziekervaring van meer dan 40 jaar. Vanaf begin jaren tachtig en volle jaren negentig bezig en geëngageerd geweest binnen de Vlaamse vrije radio wereld en discotheken (Aka Jan De Groot). Vooral rond het Brusselse en Vlaams Brabant, ondermeer bij Radio Moetoen, Radio CRD, Radio Fantastiek en Topradio. Programma’s als Discofever, De Totaal Show en de RRRrrshow maakten hem toendertijd “legendarisch”. Eind jaren negentig moest hij noodgedwongen stoppen wegens professionele bezigheden. Radio was tenslotte een hobby ! 14 jaar geleden heeft hij de activiteit terug opgenomen waar het ooit stopte. Hij is terug gegaan naar de eerste (oude) liefde: De Radio !! In zijn Home-Studio werden plannen gesmeed voor een heuse “comeback”. En hier zijn we dan terug, radio maken, het is een passie ook op RBS-Radio. E-mail: stef@rbs-radio.be

Learn more

Alan B.

16:00ZONDAG

lazy sunday

16:00ZONDAG

Op zijn zondags en 't steekt niet te nauw. De zin van de onzin kan je op zondagnamiddag ontdekken. Gewoon ontspannende radio vanuit de buik met een radiohost waar er geen rechte kant aan te krijgen is en om niet te zeggen der es nen fermen hoek af.

Learn more

TAKE IT EASY

20:00ZONDAG

zen

20:00ZONDAG

Take It Easy is het laatste programma dat we hebben toegevoegd aan onze weekplanner en zo werd ons radiodossier minitieus uitgevoerd. In Take It Easy presenteert Bart Staes u wekelijks 2 uren rustige poprock op zondagavond. Ideaal om je avond mee af te sluiten en weer ontspannen op te staan.

Learn more
Current track

Title

Artist