WOENDAG

Peter Vervaet

06:00WOENDAG

Sidetrack

06:00WOENDAG

Peter Vervaet maakt op maandagavond Sidetrack. Iets minder mainstream en meer in de richting van "alternatief" al is die term misschien nu net wel iets te alternatief maar we hebben gewoon geen alternatief voor dit muzikaal alternatief.

Learn more

Guy De Prater

10:00WOENDAG

diamonds

10:00WOENDAG

Guy werkte al eerder voor radiostations zoals RKB (Contact Klein Brabant) maar hij maakte ook syndicated radioprogramma's voor verschillende omroepen. Je [...]

Learn more

Geert De Knudt

13:00WOENDAG

koffie bij het werk

13:00WOENDAG

Bijzonder boeiende radio tijdens je namiddag. Een knipoog met feiten en weetjes over deze dagĀ en bovenal de heerlijkste muziekmix bij de koffie en het werk. We zijn elke werkdag samen bij RBS!

Learn more

Wies Wiedema

16:00WOENDAG

Schip Magdalena

16:00WOENDAG

Wies Wiedema en de Tempel Der Hits is een programma met de nadruk op oldies, pop-cornoldies en er staat altijd een patrijspoort open richting het zeezenderverleden. Elke werkdag behalve op woensdag.

Learn more

Johan Piryns

17:00WOENDAG

funk en soulshow

17:00WOENDAG

Johan Piryns is een allround radiomaker en voor RBS maakt hij exclusief zijn programma The SOUL & FUNK SHOW of kortweg zoals wij in de wandelgangen zeggen: "FSS".  

Learn more

JAZZ CORNER

20:00WOENDAG

jazz banner

20:00WOENDAG

Walter Vervaet hoor je op dinsdag in All Time Blues samen met Marc maar op woensdag trekt hij helemaal alleen alle radioregisters open wat JAZZ betreft. Voor de fans van dit muziekgenre is het puur genieten.

Learn more

Bart Staes

22:00WOENDAG

theater

22:00WOENDAG

Woensdagavond krijgt Bartje twee uur speeltijd. Eigenzinnig als hij is probeert hij ergens toch de grenzen van de zinnigheid te respecteren.

Learn more
Current track

Title

Artist