Mike Trevor


Mike Trevor shows

Mike Trevor begon zijn dj-carrière als discobar-dj en toen de vrije radio’s in Vlaanderen de kop begonnen op te steken, begon hij zelf met Radio Horizon (1983)  in Stekene en Radio Reinaert (1984). Met de legalisatie van vrije radio’s tot lokale omroepen begon hij als medewerker bij de gekende Lokerse zender LORA (LOkeren RAdio) waar hij vele jaren een vaste en meer dan gewaardeerde kracht was.

Na enkele jaren stilgelegen te hebben als radiomaker was er in 2013 een samenkomst van medewerkers van de vroegere Lokerse radio’s RCL,  Lora, Aksent en Vrob waar de plannen werden gesmeed voor een terugkeer op FM als evenementenradio. Sigrid werd weer Mike en maakt hij van het begin op de stream terug deel uit van het enthousiaste team van RBS radio. Hij maakt programma’s voor de digitale kanalen en is af en toe op de FM te horen bij evenementen.

Buiten radio is Sigrid ook wel eens niet Mike en dan staat hij als bierbrouwer achter en tussen zijn vaten bij de Reynaert Wijn- en Biergilde uit Lokeren waar hij ook bestuurslid is en om up2date te blijven van de moderne computertechnieken zit hij ook gesetteld in de HomCom computerclub van Arcelor Mittal. Verder beheert hij enkele club-websites.

Santé!Current track

Title

Artist