Andy Woodstock

Met geen stokken van de nieuwsredactie te slaan.

Scheduled on

Hij weet alles of hij wilt het toch heel graag weten! #interviews

Tagged as ,
Andy is nieuwslezer, fulltime redactiemedewerker en programmamaker bij RBS RADIO.

 


OVER ANDY

Andy Woodstock is Lokeraar in hart en nieren en een gedreven radiomaker
Na een radiostilte van ruim 30 jaar was er in 2013 een reünie van de Lokerse radio’s waar besloten werd om RBS als  evenementenradio op te richten. Tijdens deze live-uitzendingen heeft Andy heel wat interviews mogen afnemen en dat doet hij nog steeds bij de evenementen en ook bij onze regionale omroep. Niet veel later volgde RBS-internetradio en de “HITGOLF” was herboren.

 

Even een historisch overzicht:

In 1981 begon hij met radio maken bij Radio Lora (Lokeren) en zijn eerste programma heette: “Welkom aan boord” en bevatte vooral swingende en funky muziekstijlen. Een jaar later werd hij programaleider bij deze omroep en deed hij ook de hitparade op zaterdagnamiddag. Tal van programma’s volgden zoals: “The swinging hour of Disco Chalet” en “Het jeugdjournaal” samen met Sabine.

Op 20 december 1982 mocht hij in het CC van Lokeren interviews afnemen van de zangeres Sofie, Jo Valley, de groep Venus en Ruth McKenny. Een leuke en vooral leerrijke ervaring.
Het programma “HITGOLF” kon vanaf 1984 ook beluisterd worden bij Radio WLS (Kluisbergen), Radio Caroline (Gent), Radio Bingo (Roeselare), Radio KOLM (Kortrijk) en Radio Zeehaven Music Beat.
Van 1989 tot 1990 maakte hij ook een programma bij Radio Tiger in Stekene.

Van maart 2015 tot 1 januari 2018 bracht hij opnieuw programma’s bij Radio Bingo met weekuitzendingen tussen 13u en 14u en geregeld ook de TOP 30 op zaterdag.
Sinds maart 2017 tracht hij samen met een team van Vlamingen, Nederlanders, Engelsen en Duitsers het gedachtengoed van “Radio Noordzee Internationaal” levendig te houden als internetradio. Hier is hij ook nog bij actief als radiodj.

Maar de komende 9 jaar volgt de grootste uitdaging om regioradio RBS verder uit te bouwen op FM en via digitale kanalen.

 

 


Read more

Current track

Title

Artist